keskiviikko 3. elokuuta 2011

slow lifea tämäkin



Euromaast

Aamu alkoi sateisena hyvin nukutun yön jälkeen. Koska illalla olimme niin myöhään perillä, emme jaksaneet nousta kovin aikaisin ja lähtö venähti yli yhdentoista. Aamulla löysin ihanan näköiset nettisivut, kun  etsin hotellia Dortrechtin kaupungista. Varasimme sieltä huoneen ja ei muuta kuin polkemaan.

Ensin suuntasimme Delftin vanhaan, vanhaan kaupunkiin.Sen uusi kirkkokin on valmistunut 1300-luvulla. Söimme ja jatkoimme matkaa. Ohitimme Rotterdamin Maas-jokea seuraten lähinnä satama-alueiden puolelta. Päästäksemme Dortrectiin meidän piti ALITTAA Maas-joki. Hissillä alas, tunnelia pitkin toiselle puolelle
ja hissillä ylös. Ei ole taidettu ennen joen alta mennä pyöräillen.


Alkusalaatti hotellin puutarhasta
Maas-joen alta mennään tietenkin pyörätietä pitkin
Jokaisen kaupungin väli oli n. 20 kilometriä, joten sopivasti tuli pysähdystäkin matkan varrelle. Rotterdamissa pistäydyimme suuren tornin juurella, valitettavasti emme ehtineet maisemia katsomaan.

Vihdoin 67km ajon jälkeen pääsimme perille. Hotelli ja koko alue on aivan mahtava. Missään vastaavassa emme ole koskaan olleet.

Hotellihuoneesta
Täytyy loput jättää huomiseksi. Yritän myös saada kuvia lisättyä. Huomenna suuntaame mahdollisimman lähell Eftelingin huvipuistoa, jossa meinaamme perjantain hurvitella.

4 kommenttia:

Malli45 kirjoitti...

Onko Vilja koko ajan pyörän selässä? Jännä matka teillä. Kartalla näytti aika pitkältä matka!
Levätkää tarpeeksi ja syökää ja juokaa kans!

Anonyymi kirjoitti...

Johan on kertynyt kivasti kilometrejä! Näyttääpä aivan ihanalta paikalta tuo löytämänne hotelli puutarhoineen :) Mukavaa loman jatkoa koko pyöräilevälle perheelle Santulta ja Mintulta!

Malli45 kirjoitti...

Eftelingin sivuista päätellen siellä on myös kaikenlaista hauskaa ostettavaa ;)
Satoiko, kun ajoitte, kysyy Paappa.
Pitäkää hauskaa!

Pluto kirjoitti...

Välillä vähän tihutti, mutta ei oikeastaan kastettu.Pyörät ja Vilja oli kyllä ihan kurassa. Vilja on ollut oman pyörän selässä koko matkan, eikä ole kertaakaan valittanut!