keskiviikko 3. elokuuta 2011

Pieni iltalenkki

Eilen paasimme vihdoin viimein matkaan. Siis pyorailemaan!!! Pyorakaupasta olivat ilmoittaneet, etta osa saattaa saapua aamupaivalla tai iltapaivalla, kehoittivat tulemaan viiden kuuden aikaan kyselemaan. Olimme jo edellispaivana luvanneet lapsille elaintarhareissua, joten lahdimme ensin sinne. Talla kertaa ajelimme ratikalla.

Elaintarha Artis Zoo, oli tosi hyva: siisti, monipuolinen, sopivan kokoinen. Varsin paljon siella oli ihmisia, mutta toisaalta nahtavaakion oli. Suloisin oli kaikkien mielesta pieni leijonan pentu. Koko perhe makoili somasti yhdessa, isa tassu aidin kyljen paalla ja pentu aidin tissia imemassa. Kirahvit ovat myos uljaita, niillakin oli yksi poikanen, mutta se vain makasi, joten ei oikein nahty minka kokoinen se oli. Gorilloja, upeita perhosia, wallabeita, susia ja monia muita siella nahtiin myos.

Elaintarhassa meni niin kauan, etta pyorien haku vahan viivastyi. Jannityksella menimme katsomaan olisiko kaikki valmista. Oliko puuttuvat karryn osat saapuneet ja olivathan  ne. Palasimme hotelliin, pakkasimme tavarat kyytiin ja lahdimme matkaan hivenen ennen seitsemaa. Matkaa oli reittisuunnitelman mukaan 49km... Eksyimme muutaman kilometrin jalkeen alkuperaisesta suunnitelmasta, mutta pyoratiet on niin hyvin merkitty, etta oli helppo kuitenkin loytaa oikeaan suuntaan. Ajoimme lentokoneiden laskeutumislinjan alta, kanaalien varsilla, maaseudun halki ja lopulta illan pimeydessa paasimme hotelliin. Ilta oli rankka, mutta lapset parjasivat loistavasti. Vilja kylla nukahti melkein heti huoneeseen paastyaan.

Nyt jatkamme matkaa Delftiin ja siita jonnekin, en viela tieda minne.

Valitettavasti en saanut omaa lapparia yhdistettya langattomaan verkkoon, joten kuvia ei nyt saa nakyviin.

1 kommentti:

Malli45 kirjoitti...

Ei ihan pieni lenkki!
Hyvä, että pääsitte pyörien päälle.
Olin jo vähän hermona, kun ei ollut aamulla, kun lähdin LPG:hen vielä mitään tietoa.